Revisie

Revisie betreft het uitvoeren van werkzaamheden aan bestaande productie installaties bij industriële opdrachtgevers. Dat kan een individuele pomp zijn maar ook een complete fabriek. Het onderhoud bestaat meestal uit inspecties en uitvoeren van preventief en correctief onderhoud. Ook geplande stilstanden waar revisies dan een onderdeel van uitmaken zijn veel voorkomende klussen bij Sotec. Vaak worden hierbij soms zeer uitgebreide lijsten van honderden stoppunten gehanteerd.

 

Sotec heeft kennis van het reviseren van machines, waarbij het draaiend gedeelte geïnspecteerd en zo nodig gereviseerd of vervangen wordt. Hierbij zullen de te vervangen delen voldoende gedocumenteerd worden en indien nodig opnieuw berekend en getekend worden door onze engineeringafdeling.

Voorbeelden zijn een oven van een cementfabriek, delen van papiermachines, tegelpersen en –poetsmachines, lageringen, transportsystemen, drogers, pompen, ventilatoren, etc.

 

Het uitvoeren van fabriekstops is een specialiteit van Sotec. Vaak worden deze stops uitgevoerd op speciale momenten, rond kerstmis of in de zomervakantieperiode. Het is voor Sotec niet ongebruikelijk om deze stops vanwege de doorlooptijd in ploegen dienst 24/24 uit te voeren inclusief de weekends. Sotec heeft alle benodigde mensen én apparatuur ter beschikking om deze klussen professioneel uit te voeren.

 

Meer foto’s in onze fotogallery.