Sotec group

Sotec Technical Installations is onderdeel van Sotec group.

 

Binnen de Sotec group zijn diverse ondernemingen actief. De markt is volledig industrieel. Sotec group is een multidisciplinaire groep waarbinnen ook engineering/ontwerp activiteiten behoren.

 

Systemen worden vervaardigd volgens de Europese Machine Richtlijnen (CE keur), internationale voedingsmiddelen specificaties, Stoomwezen (indien van toepassing), ATEX normering en verder alle door opdrachtgevers van Sotec group vastgelegde specificaties.

 

Corebusiness vormen industriële projecten, onderhoud, industriële automatisering, vultechniek, solid handling en binnen de voedingsmiddelenindustrie continu mixen en kneden. 

 

Het marktgebied van Sotec group bestaat uit BeNeLux maar ook uit Duitsland, Frankrijk en UK en met specifieke machines zelfs world wide. Er wordt met diverse bedrijven internationaal samengewerkt.

 

De Sotec group bestaat uit:

> Sotec technical installations

> Sobatech bakery technology

 

Sotec Group is uitermate innoverend. Er zijn diverse octrooien ontwikkeld en nog in ontwikkeling. In totaliteit zijn ongeveer 140 medewerkers in dienst op een drietal locaties in Zuid-Nederland.